Csoportos fitness instruktor OKJ

Képzési időpont és helyszínek

A képzés időtartama: 200 óra, kb. 6 hónap

Elméleti képzés:   ANOBSS Kft. 1149 Budapest, Pósa Lajos utca 3.

Gyakorlati képzés: Peak Gym Aréna (1087 Budapest, Kerepesi út (Aréna Pláza)

Peak Gym Aréna

Egy nagy lépés fitness edzői karrieredért!

Országos Képzési Jegyzék száma: 51 813 02 Csak be kell nézni egy fitness terembe és máris szembeötlik a sok lelkes fitnessrajongó, akik különböző mozgásórákon vesznek részt és boldogan izzadnak egy profi oktató mellett azért, hogy megőrizzék egészségüket.

A csoportos fitness instruktor igazi sztárszakmává nőtte ki magát, mivel olyan élményt tud nyújtani az embereknek, mellyel boldogan vállalják a kimerítő fitness óra fáradalmait is. Egy jó tanár nem csak a helyes mozgásra okít, de segít, hogy a benne megbízó emberek egészségesebben, és ezáltal boldogabban éljenek. Nem meglepő, hogy olyan sokan csinálják szeretettel a csoportos fitness oktatást, hiszen a személyes elismerés mellett jó kereseti lehetőséget is biztosít. Készen van rá, hogy elindítsd fitness karriered? Olvass tovább!

Mit csinál pontosan egy csoportos fitness instrukor?

A csoportos fitness instruktor fitness klubokban és egyéb szabadidős létesítményekben zenés csoportos foglalkozásokat tart, változatos eszközök, alternatív mozgásprogramok és a különböző fittségi irányzatok mozgásanyagának felhasználásával.

A csoportos fitness instruktor OKJ-képzés pont neked való, ha

 • Trendi és keresett szakmát szeretnél.
 • Szívesen foglalkozol emberekkel.
 • Fontos neked az egészséges életmód.
 • Átlagon felül akarsz keresni.

Betölthető munkakörök:

 • Aerobik oktató
 • Csoportos fitness instruktor
 • Fitness oktató

A Csoportos fitness instruktor szakképesítés megszerzése után még tovább fejlesztheted a szaktudásodat, és újabb, szakképesítést szerezhetsz az alábbi területeken nálunk:

Ízelítő a tematikából:

A csoportos fitness foglalkozások elméleti és gyakorlati szakismeretein túl számos kapcsolódó terület tudásanyaga is a képzés része. A résztvevők mindent megtudhatnak arról, hogy

 • Hogyan állítsanak össze a csoport tudásának megfelelő gyakorlatanyagot?
 • Hogy lehet a terhelés adekvált módon szabályozni?
 • Hogy kell az egyes gyakorlatokat technikailag helyesen, esztétikusan bemutatni?
 • Hogy kell a csoportban kellemes hangulatot teremteni?
 • Hogyan kell szükség esetén elsősegélyt nyújtani?

A képzések magas színvonalának biztosítása érdekében csakis szakmailag kiváló, tapasztalt oktatókkal dolgozunk.

Hasznos információk

A képzés időtartama: Összes óraszám 200 óra, az elméleti órák száma 80 óra (40%), a gyakorlati órák száma 120 óra (60%). A képzések kéthetente, hétvégén szombat-vasárnapi napokon (9:00-kb.16.00) kerülnek megtartásra.

Sikeres vizsgáidat az alábbi bizonyítványokkal igazoljuk:

A képzés moduljai:

 • Egészségügy és elsősegélynyújtás 72 óra (ebből 36 óra elmélet, 36 óra gyakorlat)
 • Edzéselmélet és gimnasztika 72 óra (ebből 36 óra elmélet, 36 óra gyakorlat)
 • Csoportos fitness órák 56 óra (ebből 8 óra elmélet, 48 óra gyakorlat)

A képzésbe való bekapcsolódás feltételei: A képzés megkezdéséhez érettségi, foglalkoztatás-egészségügyi orvosi igazolás szükséges. A szakmai vizsgára bocsátás feltétele a tananyagegységek utáni modulzáró vizsgák eredményes letétele és a megengedett hiányzás mértékének betartása. Bizonyítványát az veheti át, aki sikeresen leteszi a komplex szakmai vizsgát.

A szakképesítés államilag elismert. Képzési nyilvántartásba vételi száma: E-001530/2016/A003 A végzettség hivatalos megnevezése: Fitness-wellness instruktor.

Ár részletfizetés esetén

Havi 40.000 Ft-tól

   

   

   

  A tanfolyam indul: ÉRDEKLŐDJ!

  PÓTbeiratkozás: HAMAROSAN!

  Kedvezmény az első 2 jelentkezőnek: 35.000 Ft!

  Képzés időtartama: 200 óra (elmélet: 80 óra, gyakorlat: 120 óra)

  Modulok:

  • Egészségügy és elsősegélynyújtás
  • Edzéselmélet és gimnasztika
  • Csoportos fitness órák

  A tanfolyam teljes ára:

    egyösszegű befizetés esetén részletfizetés eseténn
  az első 5 jelentkezőnek: 190.000Ft 205.000Ft
  tandíj (normál díj): 225.000Ft 240.000Ft

  Részletfizetés esetén a fizetési ütemezés:

  1. részlet: 40.000 Ft a jelentkezést követően 2. részlet: 40.000 Ft 3. részlet: 40.000 Ft 4. részlet: 40.000 Ft 5. részlet: 45.000 Ft (super early bird árnál) / 80.000 Ft (normál ár esetén)

  Vizsgadíj: 46.000 Ft

  Ajándék jegyzet csomaggal!

  Bankszámlaszámunk: OTP  11715007-21359000

   

   

   

Jelentkezem!

Jelentkezz most!

15 + 10 =

Ők fognak tanítani

Miért mellettünk döntöttél? Munka mellett ez volt a legideálisabb időben és árban egyaránt. Mit vártál az iskolától? Megtanuljam az elméleti hátterét mindannak, amit képviselek, szeretném elmélyíteni a tudásomat a saját tapasztalataim útján, hogy később hitelesen adhassam át. Megkapod, amit vártál? Maximálisan, még talán többet is. Minden információt megkapunk, ami ahhoz szükséges, hogy kiváló szakemberekké válhassunk. Nincs tudásféltés, nincs felesleges rivalizálás, egymást segítjük, támogatjuk diákok egymás között, és a tanár-diák viszonyban is.

Benke Zsuzsanna

Fitness/Wellness Instruktor képzés tanulója

Miért mellettünk döntöttél? Mert a 2 éves képzés alkalmával a fitness- wellness instruktor szakmán kívül aqua tréner ismereteket is szerezhetek. A képzési rendszer kialakításánál nagy gondot fordítottak mind az elméleti, mind a gyakorlati oktatásra, ezzel garantálva azt, hogy sikeres vizsga letétele után leendő vendégeimnek az órák levezetése mellett a felmerülő kérdésekre is maximálisan kielégítő választ tudjk adni. Számomra ez mindenképp szimpatikusabb egy fél éves gyorstalpalónál. Mit vártál az iskolától? Szakirányú elméleti és gyakorlati felkészítést. Megkapod, amit vártál? Sokkal többet annál! Őszintén szólva könnyebbre számítottam. 😊 Nagyon részletes, alapos a felkészítés.

Maruzs Eszter

Fitness/Wellness Instruktor képzés tanulója