Gasparovszky Márta

Gyógytornász, mozgásszervi jógaterapeuta, aquafittnes oktató

Bemutatkozás

gyógytornász, mozgásszervi jógaterapeuta, aquafittnes oktató

27 éves vagyok, rehabilitációs és prevenciós területen egyaránt tevékenykedem. Több mint 3 éve dolgozom gyógytornászként, ez idő alatt főleg mozgásszervi panaszokkal, neurológiai problémákkal és nyirokproblémákkal kerültem kapcsolatba, de nem áll tőlem távol a sport sérülések rehabilitációja sem.

A mozgás a szenvedélyem, végigkíséri az életem, éppen ezért tekintem missziómnak, hogy az emberekkel megszerettessem ennek valamilyen formáját.

A problémák megelőzésében nagy hangsúlyt fektetek a vízi mozgásokra (aquafitness, aquawallgym, SUP), de a jóga gyakorlás (mozgásszervi jóga terápia) is remek lehetőség , hogy rendszeressé tegyük életünkben a mozgást.

Mindenkinek ajánlom, hogy  találja meg azt a sportot amivel karban tudja tartani magát és ehhez segítséget is nyújtok, hogy a neki legmegfelelőbbet tudja választani.

Azért szeretek gyógytornász lenni, mert az embereket hozzásegíthetem ahhoz, hogy fájdalom nélkül tudjanak mozogni mind vízben, mind szárazon.

Mottóm: A testmozgás gyógyszer.

Tanulmányok:
2009-2014 Semmelweis Egyetem- Gyógytornász szakirány

Szakmai pályafutás:
2013- rehabilitációs aquafitness órák tartása
2014- gyógytorna,rehabilitációs tevékenység
2016- SUP fitness, SUP rehab órák tartása
2016- online szaktanácsadás –kaloriabazis.hu

Szakmai eredmények:
2013: A testmozgás gyógyszer- preventív előadás tartása időseknek- Szigetszentmiklós Egészségnap
2014: Aquastep a túlsúly mozgásterápiájában- előadás tartása a Magyar Elhízástudományi Társaság Halmy László Emlékkongresszusán
2017- Mozgásszervi Anatómia Műhely sorozat Jógaoktatóknak- Jóga Art Műhely

Nagyon érthetően és szemléletesen magyaráz, az órái izgalmasak, mindenkinek személyre szabottan nyújt segítséget a tanuláshoz.

 

Kata

Budapest