Gyöngyösi Szilvia

A GrandUP kitalálója, Master Trainer, fitnesz edző

Bemutatkozás

Sport, Divat, Dance-Aerobic,Tánc, GrandUP! Ezek a szenvedélyek életem meghatározó állomásai, amik ma is jelentős szerepet töltenek ki az életemben. Mindig atletizáltam és modellkedettem. Ám az, hogy mindkét területen rendkívül sikeres voltam,sokkal inkább kitartásomnak, céltudatosságomnak köszönhető.

 

Mottóm: “Tedd azt, amit tudsz, azzal amid van, ott ahol vagy!”

Szakmai tapasztalat:

  • Görögország Athén-Pireausi Theater School of Dance showtánc szak
  • New York Brodway Dance Center Dance Aerobik
  • 1996-ban Létrehoztam az Akrobat Dance School-t, mely rövid időn belül országos hálózattá vált. Közel 15 évig szerepelt az ország vezető tánciskolái közt.
  • 2003-2006 – A táncművészi levelező tagozat gyerek tánc pedagógus, majd Revü- és Show tánc Szak
  • 2009 – Bibarc Tünde Fitness School Dance Aerobik
  • 2011 – GrandUP saját megalkotás
    A sportoló, táncos és modell hármasából az utolsó kettő fúziója tökéletes sikernek bizonyult. Így jött létre az új irányzat, a grandUP, melynek alapítója, és – vezető oktatóként – fő mozgatórugója vagyok.
  • Azért indultam el a fitness világába, mert közel 20 év tánccal eltöltött év után a mozgás közelében akartam maradni, és emellett alkotni akartam valamit, ami a sportos vonalakhoz áll közelebb. Kerestem a kihívást, szerettem volna valami olyat létrehozni, ami kicsit az enyém, az én “gyermekem”.

Kiváló táncpedagógus, aki képes egyéniségével elkápráztatni és irányítani a tömegeket! Egy olyan dance és fitnesz program megteremtője, ami bárki által lekövethető, ha van némi ritmus érzéke, továbbá szakmai tudása páratlan és sokoldalú, ami a táncot és az ehhez tartozó műfajokat illeti. Rendkívül felvilágosult és nyitott elme, nem zárkózik el más sporttevékenységek elől sem! Ilyen egy igazi master trainer nyitott, sokoldalú és folyamatosan fejlődőképes.

Borbély Vica

Edző

Miben vagyok igazán jó?

Nőként a sikerességedet alapvetően befolyásolja személyiséged, s az önismereted. A mozgás csak egy lehetőség ahhoz, hogy megtaláljuk magunkat. Életmódváltással, saját módszeremen alapuló alakformálással, tánccal, önmegvalósítással foglalkozom, hogy
újra tudd értékelni az életed, az én közreműködésemmel.