Martinek Patrícia

Fitness-wellness instruktor, személyiedző, oktató tréner

Bemutatkozás

Gyerekkorom óta sportolok, de 7 éves koromban az aerobik sportág fogott meg a legjobban, amit 10 évig versenyszerűen űztem. Komolyabb sikereimet juniorként értem el, amikor csapatban a szombathelyi Európa bajnokságon 6. helyezést értünk el. Ezt követte a németországi Világbajnokság 8. helyezése. Több nemzetközi, illetve hazai versenyen dobogós helyezést értem el csoport kategóriában.
A sport több szegmensét megismertem tanulmányaim során, sportszervezőként diplomáztam az Eötvös Loránd Tudományegyetemen és mellette fitness-wellness instruktorként és személyi edzőként végeztem a Szinergia Üzleti Szakképző Iskolában. Az egyetem előtt aerobik edzőként folytattam és végeztem tanulmányaimat szintén a Szinergiában. A magyarországi Surfset Fitness arcaként, illetve fő trénereként 1 éven keresztül tartottam különböző fitnessekben aerobik órákat. Nem rég vált hivatásommá a személyi edzés.
Célom, hogy egy harmonikus és kiegyensúlyozott életmóddal ismertessem meg a vendégeimet, amelynek a sport és a helyes táplálkozás elengedhetetlen része. Fő profilom, a funkcionális tréning, mely a legjobb eszköz arra, hogy fizikálisan a maximumot hozhassam ki vendégeimből.

Mottóm: „ You can do it!- Meg tudod csinálni!”

Szakmai tapasztalat:

2014. jan.- 2014. jún. Magyar Olimpiai Bizottságban szakmai gyakorlat sportszervezőként
2012-2013 Surfset Fitness tréner
2003-2009 Vasas Sc aerobik versenyző

Tanulmányok:

2016 Eötvös Loránd Tudományegyetem – Sportszervező
2016 Szinergia Üzleti Szakképző Iskola – Személyi edző
2016 Szinergia Üzleti Szakképző Iskola – Fitness-wellness instruktor
2012 Szinergia Üzleti Szakképző Iskola – Aerobik edző