Molnár Norbert

Személyiedző, oktató tréner

Bemutatkozás

Ha úgy vesszük, húsz éve nem dolgozom. Amivel foglalkozom, ami a hivatásom, azt szeretem csinálni és reggelente úgy indulok el, hogy ma is tehetek valami jót. Nem vagyok “sztáredző”, de az vagyok, aki megtanítja a szakmát, a hivatást, akinek a kezei közül azok az edzők kerülnek ki, akik megállják helyüket az életben, és akik néha tíz év távlatából köszönik meg, hogy együtt- és egymástól tanulhattunk, és most Debrecentől Dubai-ig dolgoznak a világban.

Mottóm: “Piedi per terra, e a testa bassa” Két lábbal a földön és lehajtott fejjel. (Maurizio Arrivabene).

Szakmai tapasztalat:

2009- Óraadó tanár. Funkcionális anatómia, edzéselmélet tantárgyak.
Gyakorlati foglalkozás vezető.
2001-2009 Fitness Akadémia.
Óraadó tanár. Anatómia, edzéselmélet tantárgyak. Gyakorlati foglalkozás vezető.
1999- Vasas Pasarét Sportcentrum.
Személyi edző, erőnléti edző.

Tanulmányok:

2015: Személyi edző. Szinergia Üzleti Szakképző Iskola.
2009: Sportszervező- menedzser. Fitness Akadémia.
2001: Sportedző testépítő szakágban. Fitness Akadémia.

 

Ritkán találkozik az ember egy ilyen profi, szakmailag felkészült oktatóval.
Norbi teljes mértékben megtestesíti azt a tanár ideált, amit mindenkinek követnie kellene.
Roppant átfogóan és következetes szigorúsággal adta át tudását/ tudásanyagát lelkiismeretesen úgy, hogy mellette ember, (barát) maradt! Amit kaptam tőle az az egész szakmai utamat végig fogja kísérni tanításai mind emberileg és szakmailag egyaránt.
Kitűnő tudásanyagot adott át! Mindenkinek teljes szívemből kívánom, hogy ilyen emberektől, mint a Norbi tanulhasson!

 

Tótfalusi Alexandra

IFBB Body Fitness versenyző, Oxygen Wellness Újpest

Norbi szakmailag hibátlan, emberileg következetes és precíz. Nem pusztán átadta nekem az anatómiát melyet érdekesen , látványosan és nem utólsó sorban gyakorlatiasan tett hanem meg is tanította. Mai napig emlékszem arra az órára amikor a deltaizmot tanultuk és én voltam az akire a deltaizom részeit felrajzolta.
A személyi edzésről alkotott képemet is megváltoztatta. Megtanított arra hogyan kommunikáljak a vendégeimmel és milyen legyen a testbeszédem.
Gyakorlati óráit szinte pislogás nélkül figyeltem végig.
Úgy gondolom ha a személyi edzést egy igazán hozzáértő , szakmailag tényleg hiteles személytől szeretnénk megtanulni ő a legmegfelelőbb ember akit ismerek.
Mai napig ha bármi gondom, bajom, kérdésem van készséggel áll a rendelkezésemre.
Szóval köszi Norbi hogy a hallgatód lehettem!

 

Kiss Péter

Személyi edző, Oxygen Wellness Újpest

Elmélet és gyakorlat nem létezik a másik nélkül, s Norbert pontosan az a tanár, aki egyensúlyba tudja hozni a tudás két fő szegmensét. Az órái is erről szólnak! “Csapatában”, leendő kollégájaként kezelve a technika valamennyi lehetőségét kihasználva szemlélteti, adja át a tudást, persze a maga nyers, őszinte humorával átitatva. Biztos alapok, elméleti, gyakorlati tudás egy magasabb szinten, ezt kaphatod tőle!

 

Lukács Barbara

Személyi edző, London

Dubaiban edző voltam a Pride fitness centerben, illetve szabadúszóként dolgozok, privát edzéseket tartok. Szakmai tudásom nagy részét Storczer Beától, és Molnár Norberttől tanultam. A személyi edzés minden velejáróját megtanították, beleértve az etikai és morális dolgokat is. Széleskörű tudásuk lefedi a személyi edzés minden területét, legyen az..: pulzuskontroll, sportspecifikus edzésmódszerek, versenyfelkészülés, fizikailag korlátolt személyek edzése, vázizomzat és kötőszövetek anatómiája, speciális nyújtások, és még sorolhatnám. Ha valaki ebbe a szakmába akar belefogni, erősen ajánlani tudom volt tanáraimat! Hiánytalanul felkészítenek mindenre.

 

Forró Tamás

Személyi edző, DUBAI

Szakmai eredmények, felkészítés, publikációk:

– A Vasas női U19-es kosárlabda csapatának erőnléti edzője.
– A Fitness Akadémia: A személyi edzés elmélete, és A személyi edzés gyakorlata című tankönyvek lektorálása.