Pintér Vanda

Pintér Vanda

Szakmai vezető

Bemutatkozás

Tőlünk karriert kapsz, nemcsak egy szakmát!

A Budapest Karrier Akadémia legfontosabb célja, hogy minőségi képzést nyújtson, és a nálunk végzett szakemberek megfelelő gyakorlattal és magas szintű szakmai ismeretekkel fejezzék be tanulmányaikat. Intézményünk nagy gondot fordít a képzésben résztvevők munkaerő piaci szerepének erősítésére, ahogy arra is, hogy a szükséges ismereteken túl ízelítőt kapjanak a munka világából.

 

Miért minket válassz?

  • Naprakész szakmai tudással, jelentős tapasztalattal rendelkező oktató gárda: A képzések magas színvonalának biztosítása érdekében csakis szakmailag kiváló, tapasztalt oktatókkal dolgozunk. A képzés ideje alatt megismerkedhetsz szakma jeles képviselőivel, köztük: Vigh Domonkos, Molnár Norbert, Pintér Vanda, Storczer Beáta…
  • Délutáni és hétvégi képzés: a képzésekre hetente egy délutánt (17:00-kb.21:05) és egy hétvégi szombati napot (9:00-kb.15.50) kell szánnod, ami azt jelenti, hogy nálunk munka után és szabadnapjaidon is építheted a karrieredet
  • Piacképes szaktudás és módszertan: A személyi edzéssel és a wellness-szel kapcsolatos széleskörű elméleti és gyakorlati háttérismereteken kívül számos kapcsolódó terület is a képzés része, például a táplálkozás, testsúlyszabályozás és a testformálás.
  • Svájci, nemzetközi akkreditáció: a személyi edző továbbképzésen végzett hallgatók, nemzetközileg elismert bizonyítványt kapnak
  • Az előzetes tudásszint beszámítása lehetőséget ad arra, hogy a jelentkező mentességet kapjon a képzés egy része alól.
  • Szakmai napok: A képzés színvonalának és hatékonyságának növelése érdekében szakmai napokat szervezünk a résztvevőknek, ahol vendégoktatók segítségével tovább bővíthetik a képzésen szerzett tapasztalatukat, tudásukat.

 

OKJ-t, de milyet?

A színvonalas oktatás az első lépés ahhoz, hogy az ember szép karriert fusson be, és hosszú távon sikeres legyen a munkájában. Az elmúlt években az OKJ-s képzéseken növekszik a frissen érettségizettek aránya, mert a középiskolai tanulmányok befejezése után egyre többen látják a hosszú egyetemi vagy főiskolai évek reális alternatívájának a gyakorlatorientált szakképesítés megszerzését. Sokféle képzés elérhető, de a sikeres karrier érdekében érdemes olyat választani, amire éppen jelentős kereslet van a munkaerő piacon.

Jelenleg a fitness és személyi edzői képzések a legnépszerűbb és legpiacképesebb képzések toplistájának élén állnak.

A testmozgás és az egészséges életmód szerepe Magyarországon is egyre inkább előtérbe kerül, sorban jelennek meg az új konditermek, az emberek pedig igyekeznek egészségtudatosabban élni. A személyi, illetve fitness és wellness edzők a mély sport-táplálkozási ismeretek elsajátítása után képesek javítani mások életminőségén. Amellett, hogy a munkaerő piacon keresettek ezek a szakemberek, kedvező a képzések idejének hossza és ár-érték aránya is.