Storczer Beáta

Személyi edző, torna szakedző, oktatótréner

Bemutatkozás

22 évet töltöttem el élsportolóként szertornában, majd kislányom születését követően aerobic versenyzőként folytattam sportpályafutásomat. Sportpályafutásomat befejezve is úgy gondoltam, hogy az élsportban megszerzett tapasztalatomat, továbbra is a sportban kamatoztatom, így 16 éve személyi edzőként, életmód-tanácsadással, és sportterapeutaként is tevékenykedem a kezem alatt megforduló kliensek, egészségét és életminőségét  javítom. Tanárként személyi edzést, csoportos órákat és speciális gyakorlatokat tanítok. Évek óta lelkiismeretesen készülök az óraimra, ahol igyekszem tudásom legjavát átadni a hallgatóknak, és személyiségemből adódóan figyelek is a rám bízott tanulókra. Aerobic edzőként világbajnoki bronzérmes tanítványokkal is rendelkezem. A kölcsönös bizalom megteremtése végett tisztelettel fordulnak felém, és elfogadják az elvárásaimat!

Szakmai tapasztalat:

2008 – 2014 VASAS Sportegyesület – aerobikedző
2007 – 2016 Szinergia – oktató

Tanulmányok:

1992 – 1996  év Testnevelési Főiskola  – sportedző (torna szak)
2000 – 2001 IWI – személyedző
2016 Szinergia Üzleti Szakképző Iskola – személyi edző

 

Az első benyomás: mindig mosolyog és árad belőle a pozitív energia.
Szakmailag kiválóan ért az emberekhez, ismeri az adottságukat, éppen ezért minden egyes alkalommal oda figyel a gyakorlatok precizitására, pontosságára. Személyem szerint a legjobb edző, akivel eddig találkoztam!

Era Budapest

Korábban oktatott

Szakmai eredmények, felkészítés, publikációk:

1977 és 1988 között a Budapesti Spartacus, 1989 és 1991 között a Budapesti Honvéd színeiben szerepeltem. 1987-ben és 1988-ban is az év tornásznőjének választottak Magyarországon. Tizenhatszoros országos bajnok, tízszeres mesterfokú bajnok vagyok. 1988-ban a szöuli olimpián a talajgyakorlatok során az ötödik helyen végeztem. 1994-től 1997-ig aerobic-versenyzőként kétszer nyertem magyar bajnokságot, párosban pedig világbajnoki ötödik helyezést is elértem.
http://gymnast.bplaced.com/AG/Storczer.htm